Categories
Agenda Cultura japonesa Novetats manganime: còmic i DVD

“En una noche de tormenta” de Yuichi Kimura

A partir del 17 de març es posa a la venda “En una noche de tormenta” de Yuichi Kimura, un llibre il·lustrat d’un autor japonès amb més de dos-cents llibres per a joves i adults.
L’editorial Duomo Ediciones presenta el llibre com “una paràbola delicada i profunda sobre l’amistat i la diversitat; una perla de sabiesa oriental”. Des de zonajaponesa.com presentem aquesta breu història il·lustrada.

nochetormenta2

 

Imagineu-vos en una nit de tempesta, de pluja a bots i barrals, enmig de la foscor trobeu un refugi on aixoplugar-vos i després apareix algú… us sentiriu tranquils o desconfiats? què farieu? planteja l’autor.
Amb aquesta premíssa comença la història d’una cabreta i un llop que es coneixen en una nit de tempesta.

A continuació podeu llegir 8 pàgines prèvies.

.

nochetormenta_portadaEN UNA NOCHE DE TORMENTA

En una noche de tormenta, un lobo y una cabrita se refugian en una cabaña abandonada al pie de una colina. Llueve a cántaros, el temporal arrecia y la oscuridad en la cabaña es total…

Autor: Yuichi Kimura
Il·lustracions de Simona Mulazzani
Traducció: Yasuko Tojo

Col·lecció: Ilustrado
Pàgines: 64
Preu: 9€
A partir del 17 de març de 2014 a les llibreries

Sobre l’autor:

Yuiichi Kimura nació en Tokio en 1948. Es autor de más de doscientos libros para jóvenes y adultos. Es presentador de televisión y colabora en diferentes revistas. En una noche de tormenta ha sido galardonado con multitud de premios.
Su obra se estudia en las escuelas de todo el mundo y en Japón es uno de los autores más vendidos de todos los tiempos. En una noche de tormenta es ya un clásico internacional.

 Editorial: Duomo Ediciones

10 respostes a ““En una noche de tormenta” de Yuichi Kimura”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *