Categories
Agenda Cultura japonesa

“Se levanta el viento” de Hayao Miyazaki, estrena 25 d’abril

selevantaelviento“Se levanta el viento” (‘The Wind Rises’) es podrà veure a la cartellera dels cinemes el pròxim divendres 25 d’abril de 2014. Sense pocs més detalls de l’estrena, la última pel·lícula de Hayao Miyazaki i l’estudi Ghibli serà distribuïda el 2014 per Vértigo Films.

 

Se levanta el viento
The Wind Rises
Kaze Tachinu

La última pel·lícula que ha dirigit el mestre Hayao Miyazaki, de 72 anys i que va anunciar a Venècia que es retira del cinema;, la va preparar en els últims cinc anys després del darrer film, Ponyo.

Notícia Miyazaki estrena nova pel·lícula a Japó

Estrenada a l’estiu de 2013 (també a l’octubre al festival de Sitges) és un film que narra la història d’un enginyer que va dissenyar l’avió de combat A6M Zero usat pels ‘kamikaze’ japonesos durant la segona guerra mundial. Adapta un manga de Miyazaki que va editar en 9 episodis durant el 2009. També basat en una novel·la original de Tatsuo Hori.

Tràiler de The Wind Rises (versió 4′):

KazeTachinu_poster1

 25 d’abril distribuïda per Vértigo Films

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *