Categories
Agenda Cultura japonesa

I mostra d’anime de Martorell

mostranime_martorell Una proposta de setembre: una mostra d’anime amb projeccions de sis pel·lícules de l’estudi Ghibli, una exposició i tallers/classe magistral sobre manganime. Les activitats tenen lloc el divendres 19 al diumenge 21 de setembre a l’espai Muxart (art i creació contemporanis) de Martorell. En Totoro, la Mononoke, la Nicky o la Ponyo no hi faltaran!

I mostra d’anime de Martorell Del divendres 19 al diumenge 21 de setembre Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis, Martorell

Projecció d’algunes de les pel·lícules més famoses de l’estudi Ghibli. També hi haurà una petita exposició.

Programació de la mostra amb sis pel·lícules d’animació japonesa: El meu veí Totoro, divendres 19 a les 17:30h La princesa Mononoke, divendres 19 a les 20:30h Nicky l’aprenent de bruixa, dissabte 20 a les 18:00h Recuerdos del Ayer, dissabte 20 a les 20:30h Ponyo al penya-segat, diumenge 21 a les 12:00h La tomba de les lluernes, diumenge 21 a les 18:30h

Preus: nens fins a 12 anys, 1€; persones a partir de 12 anys: 2€ Venda d’entrades anticipades per les projeccions a la teteria Mura (C/ Francesc Santacana, 28, Martorell) també a taquilles el dia de projecció. Taller / classe magistral manga i anime al Japó, dissabte a les 17h i diumenge a les 17:30, durada 1hora, gratuïts. Lloc: sala a Muxart.

Per Godai

5 respostes a “I mostra d’anime de Martorell”

El que volem aqui a Catalunya és qui torni de nou l’antic canal dessaparegut d’anime en català, anomenat Canal 3XL, tancat des-de l’anu 2012, fa justament dues anys, ara. Els millors animes en català van ser emetres al 3XL (Saint Seiya El Quadre Perdut, Nana, Death Note, Bleach…, etc.). I també volem un nou canal d’anime en castellà per tota Espanya i Catalunya a la TDT, i gratis, que pugui emetre sèries i pel-lìcules d’anime en castellà, pel-lìcules de cinema asiàtic en castellà, i a mès, diferents programes sobre videojocs, videoclips de música j-pop i k-pop, y programes sobre còmics, manga i salons del còmic i del manga a Espanya i a Catalunya cada setmana. A França ja hi tenen des-de fa uns anys un canal d’anime gratuit, anomenat canal Mangas (www.mangas.fr). Per què aqui a Catalunya i a tota Espanya n’hi podem tenir un canal gratuit d’anime japonès igual com el canal Mangas de França?!! JAPANZONE.CAT: FER JA I ARA ALGUNA COSA Ò TOT EL POSSIBLE PER QUI TORNI DE NOU EL DESSAPAREGUT CANAL 3XL D’ANIME EN CATALÀ PER LES NITS, I A MÈS, TAMBÉ, QUE HAGI PER TOTA ESPANYA I A CATALUNYA, UN NOU CANAL GRATUIT A LA TDT D’ANIME, CINEMA ASIÀTIC, VIDEOJOCS, MÚSICA J-POP I K-POP, CÒMICS I MANGA, DES-DE AQUESTA TARDOR-HIVERN Ó A PARTIR DEL PROPER ANY 2015, D’UNA VEGADA PER TOTES!! Per això, aprofitant la propera arribada del Saló del Manga-2014 a Barcelona als propers dies, demano i demanen a Japanzone.cat i a tots els otakus catalans i espanyols, un canal nou d’anime en TDT per tota Espanya i Catalunya, i si pot ser, també, que torni de nou el Canal 3XL a TV-3 cada nit, ja!! A França, els nostres veins del nord dels Pirineus, ells ja hi tenen canal d’anime i cultura juvenil japonesa: Canal Mangas, i gratuit!!I nosaltres els catalans i espanyols… fins quan hem de seguir esperant a tenir el nostre canal d’anime en TV?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *