Categories
Agenda Cultura japonesa Nit Manga Vic

Reconeixement zonajaponesa.com (Any Dual Espanya-Japó)

???????????????????????????????Sabieu que… zonajaponesa.com va rebre un títol de reconeixement internacional per les activitats Nit Manga 10 del novembre de 2013?

Compartim la notícia, molt agraïts que va ser un honor formar part del programa d’activitats oficials de l’Any Dual Espanya-Japó, commemoratius del 400 aniversari de les relacions entre aquests països.

Tot un honor i aprofitem per donar les MOLTES GRÀCIES al Sr. Satoru Satoh, ambaixador del Japó a Espanya, a la Natàlia Mazarredo del departament de Cultura del Consulat General del Japó a Barcelona i el Sr. Kenichi Yamaguchi, de l’equip operatiu del registre d’activitats de l’any “Dual Espanya-Japó”.

Per saber més sobre:

400 aniversari de les relacions entre Japó i Espanya

nitmanga10_partNIT MANGA 10   [novembre 2013]

El programa d’activitat Nit Manga 10 va incloure propostes culturals a la ciutat de Vic, del 6 al 30 de novembre zonajaponesa.com va apropar la cultura del Japó amb exposició, tallers, contacontes, xerrades, presentació llibres, Nit Manga 10 i concert.

La temàtica Nit Manga 10 (dissabte 16 de novembre) va acollir projeccions d’episodis de sèries i sorteig de còmics i DVDs, comptant amb col·laboradors locals, nacionals i les principals editorials i distribuïdores de manganime del país.

La Nit Manga, del 2006 al 2013 ha sigut una proposta jove a Vic per conéixer més Japó a través del manga i la cultura japonesa.

Tota la informació a Nit Manga Vic

 Cartell + Programa activitats Nit Manga 10 (2013)
Facebook event Nit Manga 10 – dissabte 16 de novembre de 2013

NM10-CARTELLS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *