Categories
Agenda

Japó a l’animac 2015 de Lleida

giovannis_island2Del dijous 19 al diumenge 22 de febrer tindrà lloc a Lleida la 19ª edició de l’Animac, la mostra internacional de cinema d’animació de Catalunya. Sens dubte una cita ineludible per tots els amants de l’animació amb més informació al programa oficial del festival. La presència del Japó al festival és amb una desena de curtmetratges i el llargmetratge La isla de Giovanni”. La pel·lícula basada en fets reals, ambientada durant la 2ª guerra mundial en una illa entre Japó i Rússia, serà distribuïda a partir del 4 de març de 2015 per Selecta Visión i en edicions DVD/BD col·leccionista.

GIOVANNI’S ISLAND

giovannis_islandDiumenge, 22 de febrer / 20:30h. La Llotja, Sala Ricard Vinyes

VOS (JAPONÈS Subtitulat en Català). LLARG +7

Durada: 102 minuts Any: 2014 Direcció: Mizuho Nishikubo Producció: Production I.G

Aquest interessant llargmetratge d’animació japonesa, dibuixat tot a mà i basat en fets reals, ens relata la història de dos germans, Junpei i Kanta, que viuen a l’illa de Shikotan poc després de la 2ª Guerra Mundial i que veuen com la seva llar és envaïda per la Unió Soviètica. D’aquesta invasió sorgeix l’amistat amb una nena russa, la Tanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *