Categories
Agenda Cultura japonesa

L’estampació japonesa Bingata al Handmade Festival

bingata01Durant Handmade Festival (24-26 abril) a Fira de Barcelona, l’artista Yoko Kataoka oferirà una exposició, un taller i dues masterclass de Bingata, una tècnica d’estampació japonesa. Propera parada: Cap de setmana de Handmade Festival Barcelona, articles fets a mà amb essència de colors, textures, sons, gustos i aires de Japó.

L’estampació japonesa Bingata

JAPO_6_QFL’artista Yoko Kataoka oferirà dues demostracions d’aquesta tècnica tradicional de les illes d’Okinawa. Divendres 24 d’abril de 2015 / de 18 a 19:30h | Aula Master Class Dissabte 25 d’abril de 2015 / de 12:15 a 13:45h | Aula Master Class Lloc: Fira de Barcelona, Palau 2, Recinte de Montjuïc, Avda. Reina Maria Cristina s/n, Barcelona Organitza: Consolat General del Japó a Barcelona i Handmade Festival (Fira de Barcelona, amb la col·laboració d’Evident Events)

La tècnica del bingata s’utilitza des del segle XIV per estampar roba tradicional, tapisseria, etc. normalment amb motius inspirats en la natura. L’origen del nom prové dels mots locals “Bin” i “Kata”, que signifiquen “colors” i “patró” respectivament. Aquesta tècnica té una riquesa multicolor, a més de la calidesa i senzillesa pròpia de l’estampació feta a mà amb materials naturals.

  handmade22n HANDMADE FESTIVAL BARCELONA Divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 d’abril del 2015 Horari: De 10 a 20h. Lloc: Fira de Montjuïc Palau 2 i la Plaça de l’Univers, Av.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *