Categories
Agenda Nits de Cinema Oriental Vic

Nits de Cinema Oriental 2015

NITS 2015-CARTELLUs demanem 2 minuts del vostre temps… agafeu l’agenda, o el mòbil… sí? els teniu?  doncs ara,  amb lletres ben grans,  anoteu: <<Del dimarts 14 al diumenge 19 de juliol NITS DE CINEMA ORIENTAL a Vic>>.

Sí, un any més torna l’emblemàtic festival de cinema asiàtic de Vic!

Aquest any el país convidat serà la Índia, un país que sempre ha tingut molta presència en el festival i que se li concedirà el lloc d’honor. I com no podria ser d’altra manera un animaló de l’Índia   agafa el relleu com a imatge del festival: la simpàtica cobra Naja Naja.

NITS 2015-NAJA NAJA

Si voleu conèixer més coses podeu anar el dissabte 9 de maig a la mostra d’entitats i músiques de Vic, on el festival tindrà el seu stand i es podran començar a encarregar els clàssics abonaments nitòmans per 30 euros.

I aquí el tràiler oficial de les Nits:

Per anar escalfant motors i generar expectació, tindrem un juny amb regust asiàtic que pinta ser d’allò més interessant.

Segons el mateix newsletter de les Nits:

·   Els dijous de juny la Biblioteca Joan Triadú de Vic acollirà un cicle dedicat al cinema neorealista del director bengalí Satyajit Ray.

·    El divendres 5 de juny serem al Minipop de Tarragona amb una jornada molt especial dedicada als més menuts de la casa.

·   El diumenge 14 de juny celebrarem el Dia de la Independència de Filipines a Barcelona amb l’estrena del film BONIFACIO.

·   Els dissabtes de juny als cinemes Girona de Barcelona farem un recull de les millors pel·lícules de l’última edició del Festival Nits en un cicle organitzat conjuntament amb Casa Àsia.

·   El dimarts 30 de juny tornarem a casa per veure en el marc de Cineclub Vic la pel·lícula UNBEATABLE, guanyadora de l’onzena edició del Festival Nits de cinema oriental.

·  El Festival Nits també s’apunta al fenomen del Phenomena. El recent estrenat cinema barceloní dedicat a la recuperació de grans clàssics dels anys 70, 80 i 90 comptarà amb una sessió doble el divendres 3 de juliol.

· I per acabar aquest periple,  la primera pel·lícula confirmada per les Nits:  dijous 16 de juliol amb KUNG FU JUNGLE.
Tràiler:

 

Seguirem informant i estarem atents especialment a qualsevol novetat que arribi del país de sol naixent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *