Categories
Nits de Cinema Oriental Vic Notícies

Nits de Cinema Oriental: Japó

NITS 2015-NAJA NAJAJa tenim disponible la programació de la dotzena edició de les NITS a la seva web oficial. Del 14 al 19 de Juliol podrem trobar un variat assortit de films asiàtics de gran qualitat. Des de Japanzone us fem un repàs de les pel·lícules japoneses que es podran veure en el decurs del festival. Per ordre de projeccció trobem les següents pel·lícules japoneses: Wood job!, Crows 3, ‘Judge!’ Girls blood, Yatsugiri+ Gaion i Mazinkaiser.  

Wood Job!

WOOD JOBDimecres, 15 de juliol, 22:00 h. Nit de Japó: Sopar Japonès + cinema a la fresca Bassa dels Hermanos (cinema a la fresca gratuït ) Secció oficial a concurs, European Premiere Japó, 2014 Direcció: Shinobu Yaguchi Repartiment: Shota Sometani, Masami Nagasawa, Hideaki Ito, Yuka Idioma: japonès / Durada: 116 min. Distribuïdora: TBS  

Yuki Hirano suspèn l’examen d’ingrés a la universitat. Per això decideix agafar un any sabàtic i viatjar a un petit poble remot per treballar d’enginyer forestal.

Crows 3

?????????????????????Dissabte, 18 de juliol, 10:00 h. Cinema Vigatà Sessió Especial, Spanish Premiere Japó, 2014 Direcció: Toshiaki Toyoda Repartiment: Masahiro Higashide, Taichi Saotome Idioma: japonès / Durada: 129 min. Distribuïdora: Mediatres Estudio  

La tercera entrega de Crows, basada en el manga homònim de Hiroshi Takahashi . Un mes després de la graduació de Genji i Serizawa, la batalla per conquistar l’institut de Suzuran torna a començar amb el nou curs. Kazeo arriba per revolucionar el centre, però la disputa pel primer lloc serà ferotge.

Judge!

??????????????????????Dissabte, 18 de juliol, 16:00 h. Cinema Vigatà Secció oficial a concurs, European Premiere Japó, 2014 Direcció: Akira Nagai Repartiment: Satoshi Tsumabuki, Keiko Kitagawa, Lily Frankly Idioma: Japonès, anglès / Durada: 105 min. Distribuïdora: Shochiku

Kiichiro Ota comença a treballar en una agència de publicitat. El primer espot en què ha treballat és escollit per participar en un festival de publicitat a Santa Monica. L’agència decideix enviar-lo al concurs. Una divertida comèdia on es desgranen tots els estereotips que tenen els occidentals dels japonesos.

 

Girl’s Blood

GIRL'S BLOODDissabte, 18 de juliol, 01:00 h. Cinema Vigatà Sessió Especial, International Festival Premiere (Director’s Cut) Qualificació+18 Japó, 2014 Direcció: Koichi Sakamoto Repartiment: Yuria Haga, Asami Tada, Ayame Misaki, Rina Koike Idioma: japonès / Durada: 127 min. Distribuïdora: Kadokawa

Per fugir de la rutina esgotadora de les seves vides diàries, quatre noies de diferents orígens freqüenten un club il·legal on practiquen combats d’arts marcials. Com sempre des de Japó arriba una de les propostes més transgresores de les Nits.

 

Yatsurugi’ + ‘Gaion

  GAION+YATSURUGIDiumenge, 19 de juliol, 10:00 h. Cinema Vigatà Sessió infantil , International Festival Premiere Yatsurugi Japó, 2014 Direcció: Eiji Kamikura Repartiment: Sho Nakaguchi, Yusuke Kashiwagi, Masaaki Nitta Idioma: japonès / Durada: 72 min.

Yatsurugi és una pel·lícula conseqüència de la sèrie ambientada a la regió de Chiba, que destaca per les seves escenes d’arts marcials inspirades en el cine de Hong Kong.

  Gaion Sigma Japó, 2014 Direcció: Motoharu Takauji Repartiment: Masaaki Nitta, Ayaka Tsuji, Ikkei Sakurai Idioma: japonès / Durada: 35 min. Distribuïdora: Yatsurugi Damashii Co

Gaion Sigma, és un migmetratge spin-off de la saga Yatsurugi, en què els nostres herois s’enfronten a un poderós enemic fora de control.

 

Mazinkaiser

  MAZINKAISERDiumenge, 19 de juliol, 12:00 h. Cinema Vigatà Sessió Especial Japó, 2003 Direcció: Masahiko Murata Animació Idioma: japonès / Durada: 53 min. Distribuïdora: Selecta Visión

L’èpica lluita entre les forces de l’Institut d’Investigacions Fotòniques i l’exèrcit del Dr. Infern sembla que arriba a la seva fi quan Mazinger Z i Great Mazinger es veuen impotents davant la fúria destructiva de multitud de bèsties mecàniques. Un gran remake del film de 1974, Mazinger Z vs The Great General of Darkness.

  Seguriem atents al festival! Ja sabeu què diuen: és a les Nits quan es fa de dia pel cinema asiàtic! Tota la informació ha estat extreta de la web oficial de les Nits de Cinema Oriental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *