Categories
Agenda Sitges Festival de Cinema

Sitges, anima l’octubre

cartell_sitges_2015Aquest divendres torna la cita amb Sitges, el festival de cinema fantàstic de Catalunya. Del 9 al 18 d’octubre, el cinema de tots colors envaeix la programació de les sales, carrers, botigues i bars per oferir un programa carregat d’estrenes del cinema europeu, americà o asiàtic . Des del Japó hi haurà anime – Miss Hokusai, The boy and the beast, Dragon Ball Z: Resurrection F, o pel·lícules d’imatge real basades en manga: Ataque a los titanes I & II, I’m a Hero, Parasyte, Assassination Classroom. Com a complement, cinema a la fresca gratuït, amb pel·lícules de Dragon Ball Z la batalla dels déus, el Ghost in the Shell o el castell de Cagliostro. Consulta el programa:  

Programació de cinema a la fresca Entrada lliure Lloc: Hort de Can Falç, Sitges DISSABTE 10 dragon-ball-z-battle-of-gods20.00 h Dragon Ball Z. Battle of Gods (Versió en català) Versió extesa que compta amb 20 minuts més de metratge inèdits a Espanya. 22.00 h Ghost in the Shell Arise Border 1 & 2 (Versió en castellà)

DIUMENGE 11
20.00 h Sant Seiya, Los Caballeros del Zodíaco, La Leyenda del Santuario (Versió en català) Pel·lícula dels Caballeros del Zodíaco en 3D.
22.00 h Ghost in the Shell Arise Border 3 & 4 (Versió en castellà)
DILLUNS 12
20.00 h La chica que saltaba a través del tiempo (Versió en català). Primer dels grans llargmetratges del director Mamoru Hosoda.
22.00 h Ghost in the Shell pel·lícula (Versió en català).
lupin_peliMiyazakiDIVENDRES 16
20.00 h El Castillo de Cagliostro (Versió en català). Lupin III en el primer llargmetratge de Hayao Miyazaki.
22.00 h Kung Fu Jungle (versió en castellà). Última producció de Donney Yen, considerada una de les millors produccions d’acció del 2015.
DISSABTE 17
20.00 h Las Vacaciones de Jesús y Buda (Versió en Castellà). Dos amics decideixen agafar-se uns dies de vacances a Tòquio. Tot bé, però, I si us diem que són Jesús i Buda?
22.00 h Berserk III El Advenimiento (Versió en castellà). Pel·lícula tancament de la triologia Berserk.

Més informació: activitats paral·leles  

cartell_sitges_2015| 48a edició

Entrades a la venda a través de la web creada pel Festival Sitges. Preus, descomptes i abonaments a consultar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *