Categories
Cultura japonesa Saló del Manga Barcelona

Avanç d’estiu del XXI Saló del Manga de Barcelona

xxi-salo-del-manga-de-barcelona Aquesta setmana s’ha fet un avanç del que es prepara pel Saló del Manga de Barcelona 2015 del dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre als palaus 1, 2 i 4, i a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc. El cartell és il·lustrat per la mangaka Konami Kanata (‘ El dulce hogar de Chi’). A més un avanç de convidats mangakes, cantants, cosplayer, xef de cuina, exposicions d’arquitectura, sake o tallers que relacionen el manga i altres tendències de la cultura japonesa.   XXI Saló del Manga de Barcelona del dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre als palaus 1, 2 i 4, i a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc. Apunts de la notícia oficial: – El XXI Saló del Manga de Barcelona ocuparà un espai rècord a Fira Barcelona Montjuïc: 60.000 metres quadrats. L’augment d’espai atén la demanda de públic i expositors. saintseiya_llegendasantuari– El pavelló nº 4, que s’utilitzarà per primera vegada al Saló acollirà exposicions, tallers de cosplay, jocs japonesos i la nova sala de projeccions, recuperant les sessions d’anime i llargmetratges dins el recinte de la fira. – El cartell realitzat per una autora japonesa, Konami Kanata suposa un reconeixement internacional del Saló del Manga de Barcelona i la confirmació de l’interès al Japó. – Els primers convidats confirmats: solaninInio Asano, autor Buenas noches, Punpun i Solanin (Norma Editorial), Io Sakisaka, autora de Aoha Ride i Strobe Edge (Editorial Ivrea). La xef de cuina macrobiòtica Mayumi Nishimura, reconeguda perquè va ser la cap de cuina de Madonna. Els francesos Florent Maudoux, creador de la sèrie Freaks’ Squeele, i Sourya, responsable de Rouge (editorial Dibbuks). Artistes de manga espanyol com l’Studio Kôsen (Aurora García i Diana Fernández). La jove cantant granadina Yami Tabby (María López) una veritable idol al Japó. El conjunt de música tradicional japonesa Wa League La cosplayer mexicana Alondra Ponce – Exposicions: Manga en construcció, un recorregut per l’arquitectura en el manga i l’especial relació que té sagradafamilia_yawaraBarcelona amb el Japó; Kôsen: després del somni oriental la trajectòria de les autores madrilenyes, representatives del manga hispà. Shikishi, el paper especial on els autors de manga realitzen els dibuixos i signatures. Amb originals de Leiji Matsumoto, Gô Nagai, Naoki Urasawa, Yoichi Takahashi o Satoshi Kon. Sake, una mostra que recollirà més d’un centenar de sakes diferents.anualjapones_CA

– L’arquitectura en el manga i la fascinació de Gaudí al Japó, seran representats amb la presència de Etsuro Sotoo, escultor de la Sagrada Família des de 1978, i Hiroya Tanaka, arquitecte que porta anys dedicat a elaborar els plànols de les obres d’Antoni Gaudí.

Nat_tgp– L’espai Esperit del Japó tornarà a ser la porta per a donar a conèixer la cultura japonesa a través del manga i l’anime, i també la moda, la gastronomia, meditació i més tendències del Japó.

   

Informació general

XXI SALÓ DEL MANGA – Fira de Montjuïc, Barcelona Dijous 29 d’octubre al diumenge 1 de novembre xxi-salo-del-manga-de-barcelonaPalaus 1, 2 i 4, i a la Plaça Univers de Fira de Barcelona Montjuïc HORARIS: Dijous de 10 a 20h Divendres, dissabte de 9 a 21h Diumenge de 9 a 20h ENTRADES: Anticipades: des del 2 de juliol venda anticipada on-line a través de la web A taquilles: a partir de les 9 del matí, sempre i quan no estiguin exhaurides 8€ General; 6€ amb Carnet Jove, Targeta Rosa i majors de 65 anys 24€ Abonament de quatre dies; 2€ grups escolars; de venda únicament a les taquilles del Saló amb carta del centre i vàlida el dijous 29 i divendres 30 doctubre. Invitacions Cosplayers ((esgotades) per entrar el divendres 31 d’octubre, prèvia inscripció on-line a la web amb 3000 inscrits limitat per raons d’aforament. El menors de 3 anys entren gratis.

COM ARRIBAR

Amb transport públic com el bus, metro, ferrocarril o tren. ofertaRenfeFicomicRENFE ofereix un descompte del 30% a qualsevol bitllet anada o tornada, des de qualsevol origen i amb destinació Barcelona, viatjant entre el 27 d’octubre a l’3 de novembre de 2015. Cal presentar l’autorització de Descompte (un document per cada bitllet) en estacions de tren o agències de viatges. Oferta no acumulable a altres.     Segons FICOMIC la programació és provisional i pot sofrir alguns canvis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *