Categories
Novetats manganime: còmic i DVD Saló del Manga Barcelona

Projeccions Saló del Manga

death_note_light_up_the_new_worldEn les projeccions a l’auditori del palau 5 s’estrenaran més de 7 interesssants pel·lícules japoneses, algunes premiere en exclusiva, al Saló del Manga com Death Note Light up The New World que s’estrena als cinemes de Japó el 29 d’octubre, el mateix dia.   DISSABTE 29 d’Octubre 11:00 Trobada de Toshio Maeda, autor d’Urotsukidoji, amb els fans 12:30 Gran estrena. Premiere Europea: Death Note Light up The New World (VOSE). +7anys 16:00 Gran estrena: Terra Formars (VOSE). +7anys 18:00 Gran estrena: El Imperio de los Cadáveres (VOSE). +7anys

  • deathnote_blackedition1Death Note Light Up The New World, un llargmetratge d’acció real basat en el manga homònim creat el 2003 per Tsugumi Oba i Takeshi Obata, un dels títols de referència a nivell mundial. Pròximament edició DVD/BR per Mediatres Estudio.
  • Terra Formars pel·lícula d’acció real presentada a la passada edició de Sitges, basada en terraformarsel manga homònim creat el 2011 per la parella creativa Yu Sasuga (guionista) i Kenichi Tachibana (dibuixant). Pròximament edició DVD/BR per Mediatres Estudio.
  • El imperio de los cadáveres, basada en la novel·la de Satoshi Itou i la primera pel·lícula d’animació per als cinemes de Wit Studio, creadors de la popular saga Ataque a los titanes. Pròximament edició DVD/BR per Selecta Visión.

  DIUMENGE 30 d’Octubre cartellyokai_salomanga1611:00 Projecció de Yo-kai Watch 12:00 Gran estrena: I am a Hero (VOSE). +13 anys 16:00. Gran estrena: One Piece Strong World (VE). +7anys. Amb la presència del director Hiroaki Miyamoto, el dissenyador de personatges Masayuki Sato i el productor Hiroyuki Sakurada 18:30 Trobada de Hidenori Kusaka i Satoshi Yamamoto, autors del manga de Pokémon, amb els fans 19:45 Anime World: Tràilers, fragments i episodis de: Bésalo a él, y no a mí (VOSE) / Quiero ser Seiyu (VOSE) / Desaparecido (VOSE) / Your lie in April (VOSE) +7anys

  • I am a hero, un llargmetratge en acció real dirigit per Shinsuke Sato i adapta un manga de Kengo Hanazawa del 2009. Pròximament edició DVD/BR per Mediatres Estudio.
  • strongworldOne Piece Strong World, creada pels productors de Bola de Drac, l’estudi Toei Animation i basada en el manga més venut de la història de Eiichiro Oda. Novetat edició DVD/BR per Selecta Visión.

  DILLUNS 31 d’Octubre 10:30 Gran estrena: The Anthem of the Heart (VOSE). +7anys 13:00 Taller Taiko amb Shogo Yoshii i Kazunari Abe 16:00 Trobada del youtuber Folagor amb els fans per parlar dels videojocs Pokémon i jugar a SuperMario Maker gyo117:30 Trobada de Junji Ito, creador de Gyo, amb els fans 19.00 Trobada de les Band Maid amb els fans

  • El himno del corazón dirigit per Tatsuyuki Nagai, director de les aclamades sèries d’anime Toradora! i AnoHana. Novetat edició DVD/BR per Selecta Visión.

  DIMARTS 1 de Novembre songoku110:00 Songokumanía: El Big Bang del Manga. Amb la presència del director Oriol Estrada 11:15 Concert-Projecció de la ídol virtual IA Party A Go Go! 12:00 Esdeveniment Especial: Avanç exclusiu d’One Piece Film: Gold (V.E i V.C). Amb el director Hiroaki Miyamoto, el dissenyador de personatges Masayuki Sato i el productor Hiroyuki Sakurada 13:30 Conferència i exhibició d’ esgrima a càrrec d’Eric Kusano 16:00 Gran estrena: Harmony (VOSE).

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *