Categories
Agenda Saló del Manga Barcelona

Comença el compte enrera!


De l’1 al 5 de novembre, tindrà lloc al recinte de Fira Barcelona Montjuïc, el XXIII Saló del Manga. Un any més FICOMIC, es veu obligat ampliar l’espai per poder atendre a tot el públic i tots els visitants aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa.

Què ens espera aquests 5 dies?

Durant el certamen podrem gaudir d’una àmplia oferta d’activitats per a tots els gustos: tallers de cuina i cultura japonesa, trobades de jocs tradicionals i no poden faltar els tallers de dibuix i creació de manga.

ambé podrem gaudir dels diferents espais dedicats a les projeccions de pel·lícules i series anime, a les actuacions de grups musicals, les trobades amb els convidats i les diferents editorials per explicar-nos les seves novetats, les xerrades per endinsar-nos més en la cultura japonesa, l’espai pels youtubers i el concurs de cosplay. 

Tampoc faltarà durant el festival una gran diversitat d’expositors, perquè els fans puguin fer les seves compres.

 

Una gran novetat:

El dijous 2 de novembre, a la plaça Univers tindrà lloc el Sónar Barcelona Manga, amb la presència de destacats DJs japonesos. Dues hores del discjòquei i músic mundialment reconegut DJ Kentaro al Gran Escenari Cobert de la plaça Univers, un DJ molt connectat a l’univeres de l’anime i els videojocs. A més, el dijous té tarifa reduïda i el preu de l’entrada és de 5€.

 

La robòtica com a protagonista: 

Enguany, els robots, els metxes i els cíborgs dins del món del manga i l’anime tindran un paper protagonista. Durant els 5 dies del festival els visitants podran veure l’exposició: Somien els mechas amb ovelles elèctriques?, dedicada a la robòtica i com diferents autors claus han dibuixat i plasmat la tecnologia en els mangas i creant grans obres com: Astro Boy, Mazinger Z, Gundam, Neon Genesis Evangelion i Patlabor.

L’exposició anirà acompanyada d’una zona d’exhibició de robots amb la participació d’empreses com ABB, KUKA, PAL ROBOTICS, STABULI i UNIVERSAL ROBOTS i de diverses activitats lúdiques i pedagògiques.

A més a més, es comptarà amb la presència i participació del doctor Takanori Shibata, una de les grans eminències de la robòtica.

Doncs ja saps, si no et vols perdre cap detall del Saló del Manga, només cal que entris en la seva pàgina i planifiquis la teva estada.

 

Comença el compte enrera!

 

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *