Categories
Cultura japonesa Saló del Manga Barcelona

Nana Kitade invitada al XXIV Saló del manga

A no gaires dies d’arribar a la fira, Ficòmic ha confirmat un nou convidat a través de les seves xarxes socials. Es tracta de la cantant Nana Kitade que ens oferirà 2 concerts durant l’esdeveniment a Barcelona. La cantautora i compositora japonesa. és coneguda per les seves cançons de sèries anime com “Kesenai Tsumi” de l’ending de Fullmetal Alchemist. També va ser famosa a principis dels 2000 per ser una icona de la moda Goth – lolita.   Actuacions Saló del Manga de Barcelona La cantant actuarà a l’escenari principal durant el divendres 2 de novembre a les 15:45 i el dissabte 3 de novembre a les 14:00 a l’escenari de la plaça Univers. Ficòmic anirà donant més informació els pròxims dies. Nana Kitade és coneguda per les seves cançons en openings i endings de animes, segurament el més conegut aquí és Kesenai Tsumi de Fullmetal Alchemist debutant l’any 2003 amb aquest mateix single amb Sony Music. Kesenai:   Aquest octubre de 2018 celebra els seus 15 anys d’artista sobre els escenaris fent un show de celebració a Tòquio el pròxim 28 d’octubre. El CD es llançarà com Crystal Picture Disc.

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *