Categories
Agenda Cultura japonesa Saló del Manga Barcelona

Rècord al nou recinte pel Manga Barcelona

La 28ª edició del Manga Barcelona suma un nou rècord de més de 163.000 visitants.
La nova ubicació i dates han estat molt ben rebudes per un públic entregat a la cita del manganime i la cultura japonesa.

Convidats japonesos i nacionals amb les sessions de preguntes i classes magistrals dels artistes. Les presentacions d’ editorials i marxandatge han estat amenitzats de gastronomia, zona d’esports, exposicions, concerts de música i concursos de cosplay.

La porta d’entrada al Japó a través dels tallers de l’idioma, manualitats, dibuix, arts modernes i tradicionals, propostes per a tots els públics i capitanejades en part pel Consulat del Japó o espai Daruma.

La sala de projeccions de pel·lícules anime ha entregat premis i reconeixement a Canta con una chispa de armonía, que al febrer s’estrenarà als cinemes per Cinemar.

Des de Zona Japonesa estem fent la digestió de tot el que ha donat de sí aquesta edició i en les properes setmanes anirem desgranant informació de novetats de manga, estrenes d’anime o activitats relacionades amb el cinema i la cultura japonesa.

Felicitar a l’equip de FICOMIC i mirar a l’horitzó 2023 on prepara el 41 Còmic Barcelona, del 31 de març a 2 d’abril a Fira Barcelona Montjuïc.
I desembre, al 29 Manga Barcelona a Fira Gran Via. 

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *