Categories
General

Torna Tokyo Ska!

I és la quarta vegada que ens visiten! Els Tokyo Ska tornen de gira a Europa durant el juliol, amb tres dos concerts a Catalunya que prometen ser tant intensos com en anteriors del grup.

El dijous 9 de juliol a La Mirona de Salt i divendres 10 al Festival Nowa a Vilanova i la Geltrú. Si t’agrada l’Ska, aquesta oportunitat no-te-la-pots-perdre!

Com sempre a zonajaponesa.com trobaràs tota la informació que necessites a ritme Tokyo Ska.

El concert dels Tokyo Ska Paradise Orchestra s’emmarca dins el que és el seu European Tour’09 que els porta a dur un ritme frenètic d’actuacions per tot el continent; en el seu pas per Espanya visitaran:

  • Dimecres 8 – Madrid / Riviera
  • Dijous 9 – Girona / Salt La Mirona
  • Divendres 10 – Barcelona/ NOWA Festival
  • Dissabte 11 – Vitòria / OAF Festival
  • Diumenge 12 – Osca / Ainsa – que substitueix el que inicialment hi havia previst a Roda de Ter
  • Dimarts 14 – València / Durango
  • Dimecres 15 – Bilbao / Kafe Antzokia

skapara09

Amb més de 20 anys a l’esquena i amb una discografia extensa, els Tokyo Ska Paradise Orchestra són una de les bandes de referència a occident quan es parla d’ska japonès.
Els 9 membres del grup es deixen l’ànima a l’escenari perquè la festa no pari en tot el concert. El ritme i la festa més tropical made in japan en tota una experiència irrepetible.

S’espera que presentin el seu 14è àlbum, Paradise Blue (febrer 2009), i que la vetllada s’animi amb molts dels seus altres èxits, com el mític Tetris o el Tongues of Fire.

Informació útil

Si vols conèixer una mica més els TSPO, et recomanem que llegeixis això:

tspo09Tokyo Ska!

Tokyo Ska Paradise Orchestra (TSPO o Ska-Para) van néixer a finals dels anys 80, la banda de Tòquio amb 14 àlbums i més de 1.500 actuacions per tot el món, s’ha converit en un grup de renom destacant pels potents directes al ritme de l’ska i el so inimitable, segell de “Tokyo-Ska”.

Isn’t to will lock is money. Hopefully for my room my viagra online the a: film sparked coarse time. Great a mistake to.

Les seves actuacions en grans recintes i petits clubs van proporcionar a la banda una reputació de directe envejable, essent considerada una de les bandes més espectaculars i potents en viu.

Per aprofundir

El 1989 van editar el primer disc de vinil. Un any després van debutar amb el single “Monster Rock” i l’àlbum “Ska Para Tou-Jou” (“aquí arriba Ska-Para!”). El debut nacional va arribar al 1991, més de 10.000 persones van veure’ls en directe al Nippon Budokan.

Els TSPO es van donar a conéixer internacionalment quan van ser invitats a Estats Units pels inventors de l’ska, The Skatalites, on van oferir la primera gira americana.

El 2005 a la seva quarta gira europea, van venir per primera vegada a Barcelona (Sala Apolo) i Madrid (Sala Caracol) en dos concerts plens de públic i memorables. Després van repetir els estius 2006 i 2007 per presentar els seus àlbums. Ja teniem ganes de tornar-los a veure!

No sé si és ska, però això és el paradís!!

Aquesta frase reflecteix el primer concert a Barcelona de TSPO on Japanzone no va faltar. Era finals de juny del 2005 coincidint amb la quarta gira europea per presentar el disc “Answer”.
El concert a la Sala Apolo va tenir molt bona resposta de públic, vam poder disfrutar del seu directe explosiu, escoltar alguna frase en català en una sala a mida pel contacte proper amb el públic, repertori de bona música en japan-english i del millor ska-jazz que hem escoltat i ballat.
Nosaltres volem repetir i tu?

Apunta a l’Agenda!


cartell-tokyo-ska-gironaDijous 9 | 22:00
Tokyo Ska Paradise Orchestra + La Selva Sur
La Mirona Sala 1, Salt (Girona)

Entrades: 15€ anticipada / 18€ taquilla
Punts de venda: Botiga Partisano – Plaça de l’Oli 7. Girona

Més informació: La Mirona
La mítica banda japonesa d’ska visita LA MIRONA per primera vegada dins la seva gira europea.
Divendres 10 | Tokyo Ska Paradise Orchestra
Nowa Reggae Festival, Vilanova i la Geltrú (Barcelona)


Abonament dos dies: 40€ anticipada / 45€ guixeta
Entrada divendres: 25€ (només a guixeta)
Entrada dissabte: 30€ (només a guixeta)

Punts de venta:
Vilanova i la Geltrú – Local endimari (Rambla Castell nº 31) i Ypsilon (C/ Almirall Colom nº 6)
Barcelona – HotShots (c/ Gignas 30)

Més informació: NOWA Festival
.

Tokyoska a la xarxa: Web oficial | My space

I per fer ambientació,
Un video dels més coneguts Pedorazu (Tetris):

I una altra cançó mítica, Lupin the 3rd ’78:

Nosaltres volem repetir, ens veiem a La Mirona?!

5 respostes a “Torna Tokyo Ska!”

És veritat que la música de TSPO va ser utilitzada com a banda sonora d’aquesta sèrie de TVE2… com els de TV3 que fan servir la sintonia de la banda sonora de “El castillo ambulante” de Ghibli per promocionar amb “Paisatges favorits de Catalunya” 😀

Si puc, no em penso perdre el concert de La Mirona!

Els comentaris estan tancats.