Categories
Nit Manga Vic Notícies

xxxHOLiC, sèrie nit manga

Més informació de l’esdeveniment que organitzem zonajaponesa.com el dissabte 6 de novembre a Vic. Avui, presentem una sèrie de la Nit Manga 7: xxxHOLiC adaptació del manga de les CLAMP i que projectarem el primer episodi doblat en castellà.
.
.
Poder veure esperits no ha de ser molt agradable, però si a sobre se t’enganxen com paparres, perquè hi ha alguna cosa en tu que els atreu, ha de ser d’allò més molest. Això és el que li passa a Kimihiro Watanuki, un estudiant d’institut que monstres i esperits li amarguen l’existència. No obstant una trobada casual, o no, amb una misteriosa dona li canviarà la vida.

Holic és l’aposta més moderna de la nit. De la mà del quartet més famós del món del manga, les CLAMP;  una història curiosa que combina argument amb la sèrie Tsubasa reservoir cronicles de les mateixes autores.

.
Títol Original: xxxHOLiC
Episodis: 24
Gènere: Fantasia – Humor

Any: 2006
Adaptació anime del manga original de les Clamp, 16 toms publicats (i oberta) per Norma Editorial.
La sèrie d’animació és una llicència d’ Enigma Entertaintment que amb la pròxima edició en DVD pretèn fer-se un lloc dins el mercat de l’animació.
Per aquesta sèrie, disposarem de la col·laboració d’Enigma per l’anime i Norma Editorial amb còmics de xxxHOLiC .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *