Categories
Concursos Notícies

Comunicat sobre el concurs dels 10 anys

.

El concurs d’origami està demostrant que tenim una bona colla d’artistes del paper entre els nostres lectors, i n’estem molt contents! Hem cregut oportú però fer un petit incís arran d’una foto, que tot i que és espectacular, no podem acceptar. Hem cregut oportú comentar-ho per a tothom per si algú més s’esforçava en fer una figura similar, no es veiés després en la mateixa situació.

.

.

En el concurs d’origami dels 10 anys, només acceptarem origami (literalment, doblegar paper). Què entenem per origami? Doncs papiroflèxia: Qualsevol figura/es feta amb un sol full de paper o varis, que s’aconsegueixi única i exclusivament a base de fer plecs. No donarem per vàlid doncs figures que impliquin fer talls en el paper. En aquest darrer cas s’anomenaria kirigami (literalment, tallar paper) i tot i ser també un art que fa servir el mateix material, per a aquest concurs no el podrem acceptar. No volem però deixar passar l’oportunitat d’ensenyar-vos a tots la impressionant foto que ens ha enviat l’Eulogio Villalobos que lamentablement no hem acceptat al concurs perquè era kirigami, però que hem pensat que us agradarà de veure.

Seguim esperant les vostres fotos i els vostres vots! Recordeu que triarem el guanyador/a entre les 10 fotos més votades. Si voleu repassar totes les que de moment estan participant, podeu fer un cop d’ull aquí. Molta sort i gràcies per llegir-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *