Categories
Concursos

Finalistes del Concurs 10 anys (origami)

Heus aquí les 10 fotos més votades en el nostre concurs d’origami. El nivell ha estat increïble, no hauríem pensat mai que teníem aquests artistes del paper entre els nostres lectors. Estem molt contents amb l’acollida del concurs i us fem a continuació un resum de les 10 (de fet 11 fotos per empat en nombre de vots) d’entre les quals el jurat de zonajaponesa.com estem decidint qui serà el guanyador. Ens costa molt decidir… però no patiu que aviat us treurem de dubtes. De moment, disfruteu amb aquestes finalistes!

.

.

.

Moltes gràcies a tots els que heu participat!!!

1

2

.

 

 

 

 

 

3

4

 .

 

 

 

 

 

5

.

 6

.

 

 

 

 

 

7

.

 8


.

9

 10

.

 

 

 

 

11

.

.

.

I el guanyador del lot de revistes “Eikyô, influencias japonesas” i els paquets d’origami és…

… en breu us ho diem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *