Categories
Agenda Saló del Manga Barcelona

Concurs cartell Saló del Manga 2012

il·lustració d'autor/a xinesa durant l'exposició del Saló del Còmic de Barcleona 2012Camí a la nova etapa del 18è Saló del Manga, recordem: de l’1 al 4 de novembre de 2012 i al recinte número 2 de Fira de Barcelona– des de l’organització, Ficomic, convoca el concurs del cartell del XVIII Saló del Manga obert a tothom i per il·lustracions de creació pròpia i color, originals i inèdites. La il·lustració no pot incloure cap tipus de text i el nom de l’autor/a ha d’anar en posició vertical.
La dotació econòmica és de 500 euros.

El termini de recepció d’il·lustracions finalitza el dimecres 27 de juny. A continuació teniu les bases del concurs.

.

Però abans de novembre cal posar cara al Saló, i per això es convoca el concurs del cartell de la 18è Saló del Manga.
Tot seguit exposem les bases per participar:

Bases Concurs Cartell XVIII Saló del Manga

1- Podran participar totes les persones que ho desitgin, sense cap mena de limitació, individualment o de forma conjunta.

cartell Saló del Manga 2011

2- Les obres cal que acompleixin els següents requisits en presentació i format:
– Els treballs cal fer-los a color.
– Les obres han de ser de creació pròpia, originals i inèdites.
– Les obres poden ser realitzades en qualsevol tècnica.
– Cada participant podrà presentar solament una obra.
– S’acceptarà únicament fotocòpia a color o impressió, mai l’original. Cal que s’enviï còpia impresa i presentada sobre suport rígid per a la seva exposició.
– El cartell presentat només ha de contenir la il·lustració, sense cap mena de text.
– Mides de la il·lustració 297 mm. d’amplada x 330 mm. d’alçada. La il·lustració cal que vagi en sentit vertical.

3- Les obres no podran portar el nom de l’autor o autora de manera visible i es presentaran en un sobre, sense firma ni nom. En el seu interior s’inclourà un altre sobre amb les dades personals de l’autor o autora: nom, edat, direcció completa, telèfon fix i mòbil, i adreça de correu electrònic.

4- Les obres cal que siguin entregades personalment o enviades per correu a FICOMIC, c/ Palau, 4 Entl. 1a. 08002 Barcelona, fent constar en el sobre “Concurs Cartell Saló del Manga 2012″.

Saló de Manga 2010

5- El termini de recepció finalitzarà el 27 de juny de 2012. No s’acceptaran aquelles obres que portin el mata-segells de correus amb data posterior.

6- L’original només es demanarà al guanyador. L’organització es reserva durant un any, a partir de la finalització del termini del concurs, el dret a reproduir l’obra guanyadora. Esgotat l’esmentat termini, el dret passarà al seu autor.
Els concursants es responsabilitzen totalment que no existeixin drets a tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació que pugui interposar-se per drets d’imatge o similars.

7- La dotació econòmica per l’autor del cartell que resulti escollit serà de 500 €.
L’ import de la dotació econòmica està subjecta als impostos o retencions vigents segons Llei, excepte d’exempció concedida per l’òrgan competent de l’Administració Tributària.

8- El jurat estarà composat pel Comitè Executiu de Ficomic. El jurat podrà declarar el premi desert i resoldre tots els aspectes no previstos en aquestes bases.

Saló del Manga 2009

El veredicte es donarà a conèixer el dia 9 de juliol de 2012 a través de la pàgina web de Ficomic i es comunicarà personalment al guanyador.

9- L’organització no tornarà les còpies presentades pels concursants. Aquestes còpies podran ser exposades en el marc del Saló del Manga.

10- La presentació de les obres pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

 

 

cartells060708
Cartells edicions 2006, 2007, 2008

Dades tècniques

XVIII SALÓ DEL MANGA – recinte número 2 de Fira de Barcelona.
Dijous 1 al diumenge 4 de novembre de 2012.

Més informació: FICOMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *