Categories
Agenda Nits de Cinema Oriental Vic

Tres, dos, un… Nits Orientals!

Ja està tot apunt perquè comenci a Vic la novena edició de les nits orientals de 2012. La pàgina web ja està en ple funcionament i allí hi podreu trobar vídeos oficials, tràilers de les pel·lícules, així com tota la informació de les activitats i pel·lícules que es projectaran del dijous 12 al dissabte 21 de Juliol.

A més s’edita un llibret amb molta informació i que resulta un complement molt atractiu per tots els amants de les nits.

 

Sessions retrospectives de Hong Kong, sessió infantil, tardes i nits de Japó, Corea del Sud, Tailàndia, Malàisia, Xina, Taiwan, nit golfa, jornada Bollywood, sopars a preus públics, espectacles, marxandatge... més? consulta el programa del dia a dia a la 9a edició de les Nits Orientals a Vic.

‘Stanley Ka Dabba’ (Índia)
programa de mà de les Nits Orientals 2012

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *