Categories
Agenda

Otakhristmas 5

El 15 de desembre arriba la 5a edició del Otakhristmas a Barcelona, organitzat per Brigada SOS, amb l’objectiu d’oferir un esdeveniment abans del Nadal per gaudir-lo d’una manera diferent.  Comptarà amb stands comercials, escenari, videojocs, cartes, el polvoroke, karaoke i cosplay entre d’altres.

Brigada SOS us ofereix un esdeveniment on podreu gaudir de totes aquestes activitats i algunes més, amb la tranquil·litat que ofereixen els seus “frescos” exteriors. El Softcombat serà una part important per entrar en calor al pati exterior, i si domineu l’espasa amb destresa potser podreu gaudir de ser coronats vencedors, i emportar-vos una merescuda recompensa.

Però no només guanyarà el que millor es defensi en les arts de l’espasa; Els manetes i cosidors tindran el seu premi en el Cosplay, així com els els grans cantants que participin en el karaoke, el Polvoroke. I com oblidar els grans invocadors de Magic, o els mestres del joystick i els botons que es submergeixin en el fantàstic món dels Videojocs.

Quan? 

El dia 15 de desembre.

On? 
La Masia de la Guineueta 
Plaça Can Ensenya nº 4, 08031 Barcelona
933 59 40 00 ‎
Com arribar-hi?
Metro de Barcelona
Parada de Llucmajor L4 (Groga)
 Bus línies:
-11, 32, 47, 50, 51.
-73, 76, 47.
-B19.
-82
.
.
Trobareu tota la informació al Blog d’Otakhristmas i al Web de Brigada SOS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *