Categories
Agenda Cultura japonesa

Festival de l’ Obon a Barcelona

obon_ceoAquest cap de setmana de carnavals, el CEO i Heavenly proposen celebrar-lo amb un punt oriental amb un carnaval festival de l’ Obon, que honora i recorda els difunts (equivalent a la nostra festivitat de Tots els Sants).

La festa és el divendres 8 a la tarda-vespre al Centre cívic Les Corts de Barcelona. Vols conèixer el programa d’activitats? una manera diferent de celebrar el carnaval.

.

El festival de l’ Obon

Divendres 8 de febrer
De 6 a 9 del vespre
Activitat gratuïta

Lloc: Casal de Joves de Les Corts: C/ Dolors Masferrer 33-35, Barcelona (Metro L3 – Les Corts

Segons informen, el particular Obon estarà basat en el ritual de Tōrō Nagashi, una cerimònia japonesa on els participants fan flotar fanalets de paper en un riu, basant-se en la creença que la llum dels fanalets guia als esperits dels morts cap a l’altre món.

A més com a apunt de folklore japonès també hi haurà els Yokai (literalment aparició, esperit o fantasma), uns éssers sobrenaturals que utilitzen els poders segons la seva naturalesa i objectius, de manera que alguns són venerats, d’altres temuts.  [Per saber més >> i alguns Yokai al manga]
.

 ,.

PROGRAMA
(totes les activitats són gratuïtes)

obon* Taller “Márcate un farol”

¿Quieres construir una linterna japonesa y decorarla con flores de cerezo? Este es tu taller. Además puedes dejar tu linterna en el río que tendremos preparado donde podrás hacer el Tōrō Nagashi.

* Conviértete en un Yokai

Consigue la exclusiva máscara de Yokai del Obon y decórala como más te guste.

* Luchas de Onis

Juego PS2 Onimusha Blade Warriors con 4 jugadores y en pantalla grande. No puedes dejar de probarlo.

* Crea tu Yokai

¿Te has imaginado alguna vez que seria divertido que existiera tal espíritu o criatura? En el Obon te damos la oportunidad de expresarte. Crea tu propio Yokai y su historia (breve) y podrás conseguir algún premio 🙂

* Gincana Obon

Quieres vivir con toda intensidad el Matsuri. ¡HAZ NUESTRA YINCANA! Premio para todo aquel que la acabe. ¿Te atreves a participar?

obon_ceoAkihabara no Outlet

* Tienda Ramen&Tea

Con toda estas actividades te ha entrado hambre y sed. Pásate por nuestro puesto y repón fuerzas.

* Tiendecita manga

Podrás encontrar artículos de segunda mano a muy buen precio!! Art-books, música y un montón de cosas más.

 

A recordar:

divendres 8 de febrer, de 6 a 9 del vespre, ctivitats gratuïtes al Casal de Joves de Les Corts: C/ Dolors Masferrer 33-35, Barcelona (Metro L3 – Les Corts

 Organitza i més informació: CEO-UPC i Heavenly

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *