Categories
Agenda Novetats manganime: còmic i DVD

Naruto en català per Planeta

naruto1catalaPlaneta deAgostini ha comentat que  l’edició de Naruto en Català continuarà a partir del juny i fins al saló del Manga de novembre, hi haurà dos volums cada mes, així doncs successivament al juny 55-56, juliol 57-58, setembre 59-60, etc., fins a atrapar el ritme de periodicitat de l’edició espanyola. El preu es manté a 7,50€.

També en els pròxims mesos es reimprimiran els volums anteriors que estan esgotats i sota el segell de Planeta.

.

Recordem que l’edició estava parada al volum 54 des de que EDT va perdre la llicència de la sèrie

Amb l’objectiu de satisfer els seguidors del manga Naruto traduït al català, durant els propers mesos i fins el Saló del Manga de Barcelona d’enguany, publicarem tots els números que manquen per equiparar-se a l’edició en castellà.
Editarem de nou els volums 55 a 64 i reimprimirem aquelles entregues anteriors que estan esgotades en l’actualitat, ja sota el segell Planeta DeAgostini Còmics.
A més, per tal de poder assegurar la continuïtat sostinguda de la versió catalana de la col·lecció, el preu també serà el mateix que el de la castellana.
.
Pla de publicació:
Juny: Naruto 55-56
Juliol: Naruto 57-58
Setembre: Naruto 59-60
Octubre: Naruto 61-62
Novembre: Naruto 63-64

.

.

bleach00Pel que fa a BLEACH, l’altre col·lecció de manga en Català que es va quedar ‘penjada’ en 40 toms, l’editorial Panini Cómics encara no s’ha pronunciat de quan continuarà. Els números anteriors en l’edició catalana ja es poden trobar al catàleg de Panini .
Pel que fa a l’edició espanyola, des del febrer de 2013 continua amb 52 volums i periodicitat bimestral, cada dos mesos, a 7,50€ /tom.

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *