Categories
Agenda

Capità Harlock a la gran pantalla

capitaharlock_cartellAquest divendres 30 de gener s’estrena als cinemes la pel·lícula Capitá Harlock, el futur ja és passat, remake en animació 3D CGI del famós manga de Leiji Matsumoto (original del 1977) i distribuïda per Surtsey Films en les versions en Català i Castellà. Trenta anys després torna el moment de disfrutar d’una adaptació del pirata espacial en una pel·lícula farcida d’acció i ciència ficció a bord de l’Arcàdia, la nau espacial del Capità Harlock. Estrenes en Català (8 cines), Castellà i V.O.Subtitulada… on? busca-ho sota la bandera de la llibertat!  

Harlock, aterra amb la nau Arcàdia el divendres 30 de gener als cinemes en Català i Castellà:
harlock-1en CATALÀ (versió 2D o 3D, consultar cine)
Multicines Bages Centre, Manresa (18.15, 20.30) Cinesa Parc Vallès, Terrassa [3D] Cines Imperial, Sabadell Cinemes Albèniz Centre, Girona (16.00, 18.05) Odeón Multicines Girona de Salt (16.15, 20.10, 22.20) Ocine Blanes (16.00, 18.10, 20.20) Ocine Les Gavarres, Tarragona JCA Alpicat, Lleida
en CASTELLÀ (Versió 2D o 3D, consultar cine)
Aribau Club, Barcelona Cinesa Diagonal Mar, Barcelona Cinesa Heron City, Barcelona Glòries, Barcelona Palau Balaña, Barcelona Filmax Gran Via, L’Hospitalet de Llobregat Cinemes Full HD, Cornellà de Llobregat Yelmo cines, Castelldefels Cinesa Mataró Parc, Mataró Megacine, Badalona Ocine Granollers Nord, Granollers JC El Vilar, Reus Atrium, Sant Andreu de la Barca

o en V.O.Subtitulada (Versió 2D)

Yelmo Cines Icaria, Barcelona

Space Pirate Captain Harlock harlock_captainUchû Kaizoku Kyaputen HârokkuBasat en el còmic original de Leiji Matsumoto publicat en 5 toms per l’editorial Glénat/EDTDirector: Shinji Aramaki (Appleseed) Guió: Harutoshi Fukui, Kiyoto Takeuchi Durada: 115 minuts Any: 2013
Director de Fotografia: Kengo Takeuchi So: Koji Kasamatsu Música: Tetsuya Takahashi Producció: Toei Animation
Format: DCP 3D, Dolby SRD, Color Doblatge en Català i Castellà Distribuïdora: Surtsey Films Edició en DVD i Blu-Ray prevista pel 2015
La Terra del futur està controlada per buròcrates que juguen al golf. Les Mazon, una raça enemiga de l’altra banda de la galàxia, viatja per l’espai conquerint planetes. Entre l’apatia i la invasió només hi ha el pirata espacial Capità Harlock i la tripulació de l’Arcàdia.
Més informació facebook Capitán Harlock
Tràiler en Català:

Curiositats:
  • Els guanyadors del World Cosplay Summit del Saló Manga de Barcelona 2015 van ser la parella protagonista de la sèrie mítica de Leiji Matsumoto. A l’agost aniran a la final mundial de cosplay a Nagoya, Japó.
  • La pel·lícula que s’estrenarà als cinemes en català i castellà, està doblada a Barcelona, a l’estudi de doblatge d’en Marc Zanni (Bola de Drac) i Carles Lladó (One Piece).
  • Cinc anys de producció i expectació per una moderna adaptació de la sèrie d’animació dels 70-80.
  • Estrenada a Japó el setembre de 2013 en una superproducció pel llegendari pirata espacial en una pel·lícula farcida d’acció i ciència ficció.

Opening sèrie en Català: El món s’ha de lluitar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *