Categories
Agenda Notícies

Nits orientals 2010

Del dijous 15 de juliol al dissabte 24 de juliol, un any més, el cinema oriental arriba a Vic per refrescar les nits d’estiu. Una de les sessions més sonades d’aquest any serà la projecció de la trilogia completa de 20th Century Boys, basada en el manga homònim de Naoki Urasawa.

Són pocs, però ja es comencen a saber detalls del programa d’aquest certamen que, any rere any, es va consolidant com una cita imprescindible pels amants del setè art.

Aquest any la inauguració anirà a càrrec de Little Big Soldier, de Jackie Chan. El film, que es projectarà en primícia a l’estat espanyol el 15 de juliol, és un relat d’aventures ambientat en l’època de les guerres de la Xina mil·lenària, de fet aquest serà el país convidat.

Seguirà la filosofia de descentralitzar i fer participar de les nits a diferents punts de la ciutat. Així la nit de Bollywood, la més esperada, es tornarà a fer a la plaça Osona amb un nou espectacle de les Bollywood Diamonds i la projecció de Love Aaj Kal.

Altres projeccions que ja són confirmades són la Coreana El bueno, el malo y el raro, la cinta d’acció d’Indonèsia Merantau Warrior, la pel·lícula Tailandesa de terror Phobia2, l’últim film de Takeshi Mike, Sukiyaki western Djandgo i la japonesa, que dóna el punt freak a les nits, Vampire girl versus Franqueinstein girl.

Restem a l’espera per confirmar el títol d’animació Japonesa que oferiran les nits.No obstant estigueu atents a la web, informarem puntualment quan tinguem més dades.

Organitza:

13 respostes a “Nits orientals 2010”

No em penso perdre la trilogia. Vaig veure a Sitges la primera i no em va acabar de fer el pes, però tinc moltes ganes de veure tota la història de cop. El manga en que es basa és una de les meves obres de còmic preferides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *