Categories
Agenda

Concerts de Pe’z (The Samurai Jazz Band)

Una de les activitat del programa del 10è Festival Àsia, que té lloc del 16 al 25 de setembre, a Barcelona. Dimecres 21 i dijous 22 de setembre:
Pe’z (The Samurai Jazz Band) / Japó

Pe’z és el resultat de combinar una base de jazz amb els més diversos estils musicals (des del rock i el pop, passant pel funky, l’ska o les músiques llatines), sense perdre mai la seva identitat cultural i la tradició japonesa. Aquest estil genuí i original els ha donat el sobrenom The Samurai Jazz Band.

Dimecres 21 | 19:00 18:00 Acció al carrer. La Rambla (davant del Centre “Arts Santa Mònica)
Dijous 22 | 21:30 Festes de la Mercè, a la plaça Reial
Concerts gratuïts

Per primera vegada de gira al nostre país

Pe’z és una banda de música instrumental formada l’any 1999 i composta per cinc músics (Ohyama “B.M.W” Wataru, trompeta; Kadota “Jaw” Kouske, saxo; Nirehara Masahiro, contrabaix; Kou, bateria, i HiizumimasayuKI, teclats).

Els seus inicis plens d’actuacions als carrers de Tòquio els va donar molta popularitat al seu país, fet que va provocar que el seu primer maxisingle Pe’z (2001) es convertís en un gran èxit a les llistes de música independent. Deu anys després, han enregistrat més de vint treballs, reconeguts pel públic i premiats per la crítica.

El prestigi assolit pels intèrprets de Pe’z ha fet possible nombroses col·laboracions de la banda amb músics nacionals i internacionals. Destaquen artistes com Cyndi Lauper, Ben Folds o Anna Tsuchiya. Cal destacar el grup paral·lel que van crear amb el cantant i compositor Suzumoku, més conegut com a Pezmoku. La seva incorporació va fer possible la publicació de diversos temes que han esdevingut bandes sonores de sèries d’animació, com és ara España Bleach, que qualsevol aficionat identifica amb el tema Gallop de Pezmoku.

Organitza Fundación Japón, amb el patrocini de Japan Airlines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *