Categories
Concursos

Concurs 10 anys – primavera

Ja és primavera! I quina millor manera de començar-la que engegant un altre concurs a Japanzone? Al Japó la primavera és sinònim de hanami, és a dir, contemplar les flors que floreixen per tot arreu, i fer picnics sobretot als parcs, sota els arbres. Els arbres i flors més famosos al Japó són els sakura, que són uns cirerers que no donen fruit. La flor és petitona i de color rosa, i segur que heu vist milers d’escenes en manga i anime amb pètals de sakura volant al vent…

Doncs hem pensat que seria interessant gaudir també des de la nostra terra d’aquesta tradició i és per això que aquest nou concurs tindrà molta relació amb el hanami. De nou us tornarem a demanar que mostreu la vostra creativitat i una miqueta del vostre temps… Voleu participar? Tot seguit, les Bases.

.

.

Bases del concurs 10 anys – primavera

 1. Cal fer una foto a un o varis arbres en flor  i enviar-nos-la.
 2. S’accepten totes les espècies d’arbres i colors de les flors. Es poden fer en qualsevol població, parc, jardí, barri, etc.
 3. La fotografia ha de ser original i ha d’haver estat feta aquest any 2012. Lògicament no acceptarem fotos “robades” d’internet o altres mitjans.
 4. La fotografia pot ésser en color o bé en blanc i negre. S’accepten també fotos retocades digitalment.
 5. Junt amb cada fotografia volem 2 coses: que ens anoteu la població on s’ha fet (som xafarders 😛 ); i que ens anoteu una frase que la fotografia us inspiri (tot s’hi val).
 6. Es valoraran: la qualitat de la fotografia i la originalitat de la frase.
 7. Si algú de vosaltres ens envia per exemple una foto d’un arbre de sakura japonès, ens encantarà, però repetim que valorarem la fotografia i la frase, no el lloc on s’ha pres la foto.
 8. Les fotografies s’han d’enviar a: [email protected], indicant: Nom i cognoms, edat, població, i e-mail de contacte.**
 9. Ens podeu enviar tantes fotografies com volgueu.
 10. Data límit per participar: dilluns 23 d’abril de 2012. La resolució del concurs serà abans del 30 d’abril d’enguany.
 11. El premi consisteix en un “Pack japonès de primavera“. Podeu veure el contingut més avall.
 12. Les fotografies que compleixin els requisits seran publicades al facebook de zonajaponesa.com i/o a la web per tal que tots poguem disfrutar del nostre hanami particular.
 13. La participació implica l’acceptació d’aquestes bases i de la publicació de les fotografies que ens envieu al facebook i/o a la web www.zonajaponesa.com. En cas de no acceptar aquestes condicions, zonajaponesa.com es reserva el dret de considerar una participació no vàlida.
 14. zonajaponesa.com es reserva el dret de resoldre qualsevol qüestió relacionada amb el concurs no descrita en aquestes bases.
** Camps obligatoris per a considerar vàlida la participació en el concurs. Les dades seran tractades de forma confidencial, s’utilitzaran exclusivament per al concurs o per a rebre informació de zonajaponesa.com

 

A continuació us detallem el continut del Pack japonès de primavera:

Els articles que el componen han estat tots adquirits al Japó recentment.

.

– 1 penjoll decoratiu amb motius de sakura

– 2 posavasos amb forma de sakura, de felpa

– 2 paquets de gomes d’esborrar amb forma de dolços japonesos

-1 paquet de tovallons de paper amb motius de sakura

– 1 paquet de motllos per cuinar amb formes florals

– 1 paquet de Kit Kat de gust “Sakura Maccha Latte” (te verd amb llet i un toc de flor sakura)

 

 

 

Us agrada el premi? Doncs si voleu aconseguir-lo, ajudeu-nos a disfrutar del hanami!

Sort a tot@s i animeu-vos a participar!!

 

 

4 respostes a “Concurs 10 anys – primavera”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *