Categories
Agenda Nits de Cinema Oriental Vic Notícies

Repàs de les Nits de Cinema Oriental

mascota-cinema-oriental-2013-01Tot apunt per les Nits de Cinema Oriental que es tindran lloc entre el dimarts 9 i el diumenge 14 de juliol a Vic. La programació està plena de bon cinema per a tots els gustos, pels que els agrada l’humor, el drama, el terror, l’animació, el documental…

Una de les maneres més senzilles per estar al corrent de la programació és consultar la programació del festival. Ja ho sabeu preneu agendes i apunteu! Veureu que hi ha amb abundància de pel·lícules de Taiwan, animació japonesa i fins i tot una marató de terror de les Filipines. Si sou més digitals que de paper, us podeu baixar la aplicació de les nits, desenvolupada per xplica’t, pels dispositius mòbil . Sabreu en cada moment quines projeccions hi ha!

Un dels avantatges que trobem és que no hi ha solapament de la programació, de manera que si esteu animats, podeu fer-vos amb un dels passes nitòmens (per només 30€) i assistir a totes les pel·lícules. Us haureu de procurar sols esmorzar i dinar, perquè del sopar se n’encarreguen les nits. Per cert, amb el passe Nitòman gaudireu de descomptes pels sopars.

Però no oblidem que com tot festival hi ha competició. Un total de divuit pel·lícules estaran a la competició oficial, moltes d’elles primícia a Catalunya, Espanya i algunes seran estrenes internacionals.

El Manga també tindrà certa presència, amb el sorteig dels còmics 1 i 2 de la sèrie I am a Hero dins la projecció de les pel·lícules Rape zombie 1 i 2 ( +18 anys).

Bones Nits!

Cartells 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *